Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/f/5/ryggdoktor.se/httpd.www/library/Zend/Form.php on line 1147 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/f/5/ryggdoktor.se/httpd.www/library/Zend/Form.php on line 1656 Welcome - Ryggdoktor

Nöjda kunder

fredrik blad
Fredrik Blad, Avega Group

Vad sökte du för?

Jag är VD för ett dotterbolag med många möten och mycket sittande vid skrivbord. Hade ej direkta problem men märkte mer och mer i omgivningen hur många som hade problem med ryggen. Jag gick till Kim i förebyggande syfte och i tron om att jag var i bra form.

Vilka förväntningar hade du?

Få bekräftelse på att jag hade en OK rygg och kanske lite förslag på övningar för att undvika problem i framtiden (8 av 10 i omgivningen får någon form av ryggont).

Vilka symptom hade du?

Hade inga direkta symptom, men genomgången av kroppen visade en obalans mellan höger och vänster sida och viss stramhet i muskulatur och stelhet. Då detta utgör ett riskmoment för att få besvär framöver gjorde vi en behandlingsplan för att öka min rörlighet i rygg och muskler, samt förbättra hållningen.

Behandlingsresultat

Behandlingen har varit A och O för mig! Har verkligen förstått hur viktig ryggen är, hur man tränar för att undvika problem och samtidigt känt resultat direkt genom att få en bra hållning. Är mycket piggare och har mer energi.

Övriga kommentarer

Tack vare Kim och den långsiktiga behandlingen har jag fått till en rutin som gör att jag sköter träning och stretch. Tidigare har man gjort 2-3 besök i rad då man haft tillfälligt ont vilket gör att man faller tillbaka till det ”gamla” efter någon månad igen.


Maria Lindberg Howard
Maria Lindberg Howard,
Beep & Stockholm Stories

Vad sökte du för?

Jag är skribent och det blir många långa timmar vid tangentbordet. Går regelbundet på massage sedan många år och besöker även kiropraktor eller naprapat i förebyggande syfte.

Men min kiropraktor gick tyvärr bort för några år sedan. Han hade ett väldigt mjukt handlag som jag inte trodde gick att ersätta.

Vilka förväntningar hade du?

Fick höra talas om att min kiropraktor hade samarbetat med Kim och bestämde mig då för boka en tid. Att kiropraktik fungerar i praktiken vet jag sedan länge, men det är också viktigt att samspelet med den som ger behandlingen fungerar. Samt att handlaget är det rätta. Och allt stämde!

Vilka symptom hade du?

Stelhet över skulderbladen och trötthet i nacke och svank är det jag känner av mest vilket är typiskt för oss skribenter. Jag går på behandlingar mest i förebyggande syfta för att slippa drabbas av större problem med tiden.

Behandlingsresultat

Jag känner direkt att behandlingarna gör skillnad. Efter många år med massage är kroppen – och inte minst ryggen – van vid att bli lyssnad på och den är ofta snabb med responsen. Slarvar jag med massagen säger kroppen genast ifrån. Och då kan Kim få hjälpa till med att räta ut mig igen.

Övriga kommentarer

Samspelet med kiropraktorn är en viktig del av behandlingen – inte minst i perioder när man har ont eller har fått problem.  Även stress och ledsna känslor kan på olika sätt fastna i kroppen. Min massör och jag pratar och skrattar mycket. Och likadant är det under besöken hos Kim. Så snacka om att förena nytta med nöje!

Visste du att...

Rehabilitering är avdragsgillt. Vi har även samarbete med försäkringbolag där du kan få snabb hjälp hos oss.

Copyright © 2021 Ryggdoktor